mUnyimCaixa

la caixa que xuma

dijous, 27 de gener del 2011

Qui som i què volem. Com participar

Post Zero.

Normes de participació al bloc munyimcaixa

Aquest bloc conté posts de persones treballadores a Unnim, afins a la Secció Sindical de CCOO. Tenim ganes d’explicar-vos què pensem, en molts casos en to irònic i d’humor. En d’altres, des de la reflexió seriosa. Parlarem, sobretot, de temes de la feina que ens dóna el pà de cada dia, sense descartar temes socials que trobem d’interès.

Tot i que aquest bloc és col·lectiu, les opinions que aquí s'expressen són individuals i pertanyen al seu autor.

Et convidem a escriure les teves opinions, crítiques, suggeriments i tot tipus d’aportacions a les entrades que anirem publicant.

Per tal que el bloc sigui un espai obert, però amb respecte, hem de dotar-nos d’unes normes de participació que et detallem seguidament:

1. Està obert a la participació de tots els empleats i empleades de l’entitat.
2. En cap cas l'autor del bloc es fa responsable dels comentaris abocats per tercers. Si fos el cas que algú se sentís ofès per algun comentari o el considerés inapropiat, pot sol·licitar la seva eliminació a través del correu munyimc@gmail.com.
3. Els insults i els atacs personals no seran tolerats. Si no saps donar arguments, no ataquis la persona amb la qual discuteixes.
4. Els comentaris han de tractar sobre el tema de l'article o sobre alguna cosa que es debat en els comentaris i que té a veure amb l'article.
5. Els missatges indesxifrables o amb moltes faltes d'ortografia no es publicaran. Si la gent no entén el que escrius és molt difícil que puguin ajudar-te o mantenir una conversa amb tu.
6. Els missatges no tenen extensió mínima però sí màxima. Si el teu text supera les 20 línies podrà ser sintetitzat o retallat. Si no ho desitges, ajusta't tu mateix. El bo si breu…
7. Ens reservem el dret d’eliminar les intervencions que no compleixin aquesta normativa.

3 comentaris:

  1. NOTICIA EN EL DIARIO EXPANSION DEL 01-09-11

    14 EJECUTIVOS DE UNNIM SE HAN REPARTIDO 1,44 MILLONES DE EUROS EN EL PRIMER SEMESTRE.

    A nosotros no piden dedicación, compromiso, sacrificio...etc.....

    ¿ Esta clase de "sacrificos " se extenderá a toda la plantilla ????

    ResponElimina
  2. NOTICIA PUBLICADA EN EL PERIODICO EXPANSION DEL 01-09-2011

    14 DIRECTIVOS DE UNNIM SE HAN REPARTIDO EN EL SEMESTRE 1,44 MILLONES DE EUROS

    a nosotros nos piden compromiso, dedicación...sacrificio...etc.

    Van a darnos a todos esta clase de " SACRIFICIOS "...????

    ResponElimina
  3. Quina vergonya el sou i altres prebendes del Sr. Jordi Mestre. Despres demanaran moderacio salarial, contencio i sacrifici a la resta. Mes escandalos encara que el contracte blindat l'hagi signat el 27/12/2011, 3 dies abans d'haver-ho de fer public. Li ha fet vergonya les xifres que hi havia en l'anterior contracte, en linia amb els de Penedes? Tambe escandalos que el Sr. Mata no hagi piblicat el que s'ha emportat, i que li deixin fer i tan amics.

    ResponElimina