mUnyimCaixa

la caixa que xuma

divendres, 11 de març del 2011

Quant tinc? Quant valc? Quant necessito? Què faig?


Les ments pensants d'Unnim en aquests moments s'estan fent aquestes preguntes. Tenim gairebé 30.000 M€ en actius, tenim uns recursos propis de 2.338 M€, tenim un capital principal de 1.150 M€ i algunes estimacions situaven fa uns dies el valor de l'entitat en 1.127 M€. Per assolir el 10% de capital principal i superar les proves d'estrés del proper estiu el Banc d'Espanya ha dictaminat que necessitem 568 M€. Massa xifres i molta alegria, perquè en euros parlem de milions com si no fos res i si convertim a pessetes estem parlant que necessitem gairebé 100.000 milions per reforçar-nos. Glups!
Ara tenim fins el 28 de març per dir-li al Banc d'Espanya com ens les ingeniem per captar aquesta xifra (dels clients, dels empleats, dels inversors, del parquet, dels fons d'inversió, de la mare cantora…). El temps s'acaba. Gloria mundi.

1 comentari:

  1. Podem donar les voltes que siguin, però està clar que no podem continuar sols. Quan més temps passi pitjor, sobretot pels empleats:
    -Qui té el futur més clar Empleats de CT,CS,CM o de C.Penedès?
    -Qui té el futur més clar Empleats de CT,CS,CM o de C.Girona?
    -Qui té el futur més clar Empleats de CT,CS,CM o de C.Laietana?
    Necessitem tenir el futur clar. Ara encara tenim algun poder negociador. Si esperem a que ens agafi algú quan no tinguem més remei, quines condicions tindrem els empleats.
    ESTEM PREOCUPATS I MOLT!

    ResponElimina