mUnyimCaixa

la caixa que xuma

dimarts, 13 de desembre del 2011

Qui s'ha menjat el magret?

Un company, lector dominical de La Vanguardia, ens feia arribar aquest article d'opinió de María Dueñas, publicat al Magazine d'aquest diari:



Us en recomanem la lectura, perquè em sembla que tots els que treballem al difunt sector de les caixes i a Unnim en particular, ens hi podem sentir identificats.

Bé, tots potser no, tots menys els que es mengen el magret...

10 comentaris:

  1. Un gran article amb una lluminositat total es tal qual.
    Això si els que manen o manaven amb les butxaques plenes els de peu d´obra a patir. Ce la vi...........

    ResponElimina
  2. Els que han menjat i encara menjen magret m'agradia que donessin les explicacions ells mateixos als clients i que afrontin el dia a dia col.locant assegurances a gent que no pot pagar ja que els que poden i tenen una mica de seny marxen de l'entitat....

    Algú ho havia de dir !!

    Un indignat !!

    ResponElimina
  3. aquest article no el deuen haver penjat als Retalls de Premsa, oi?

    ResponElimina
  4. Tinc moltes ganes de veure demà els salaris dels nostres estimats directius que ens han conduits fins aqui amb les seves brillants decisions. És una vergonya que encara estiguin al capdavant !!

    És la cirereta del pastis.

    Una altra indignada, una més !!

    ResponElimina
  5. Be ja he vist sou pues així ja podeu entendre la depre. No dic que no ho tingui treballat, anys en porta i arribar costa però tant com ens demanen per pagar aquest sou, feu % i el vostre extasis serà de anar al metge i tots al sanatori. Companys mai millor dit treballem per ells.
    Salut i Bon Any per uns millor que per els altres.

    ResponElimina
  6. Quina barra !! 1 milio d'euros per conduir la caixa a la ruina. I sigue i sigue, i sigue ...

    Bon Any Nou a tots

    ResponElimina
  7. Trobo a faltar un comunicat (espero que conjunt de CCOO, UGT i SEC) valorant el tema de les retribucions dels directius. Quina vergonya!!! Només saben demanar esforç i més esforç i més esforç a la plantilla, però la pasta a la seva butxaca. Aixó si, els empleats vinga a fer hores extras gratis...que és clar ara no és el moment de cobrar-les....Cada dia veig més clar la raó que tenen tot el colectiu d'indignats que acampen als carrers......Quin pais!!!!!!!

    ResponElimina
  8. A veure amb quina cara demanen a partir d'ara que ens continuem esforçant. INDIGNANT

    ResponElimina
  9. Ara és el moment de dir " PROU ", perque ELLS, ens seguiran demanant més i més amb la cara de sempre, doncs la vengonya no l'han conoguda, ni la coneixen, ni la coneixaran. El seu lema sempre és : " Mentre hi hagin burros....perqué hem de caminar ?
    INDIGNAT QUE JA DIU PROU !!!!

    ResponElimina
  10. Tot correcte però el DG aquest mes els tornara a cobrar que mes dona si cada mes marxo amb la butxaca plena i als de les trincheres ajo y agua.
    Creieu que fara donacions a una ONG o be dira no jo cobrare com el mes pringat ja ja ja ja

    ResponElimina