mUnyimCaixa

la caixa que xuma

dimecres, 16 de novembre del 2011

Pim, Pam, Pum !



Fa poc CCOOUnnim ha fet un informatiu basat en les reflexions d’un company afiliat a la nostra secció sindical, on amb quatre números ens explicava com, seguint les instruccions sàvies dels nostres directius, en només un mes haviem d’entrevistar-nos amb la meitat del total de clients d’Unnim.

És a dir, que en dos mesos havíem de seure davant nostre a toooots els clients que tenim a la nostra entitat. 1.000.000 de persones. Catxondo el tema, oi?

Aquests números demostren que el més important NO ÉS acomplir l’objectiu (és materialment impossible) sinó tenir-nos totalment atabalats; perquè, si algú hagués fet aquest càlcul no li cauria la cara de vergonya?

El que volen és que tirem trets a tot arreu, a tort i a dret, perquè així tindrem més possibilitats de matar alguna cosa, el que sigui.

Satisfet gestor d'oficina amb el recompte de pòlisses de l'última campanya.

És el sistema dels anys 90 i 2000. Sistema que molts ja coneixem perquè algun altre savi boig ja havia posat en pràctica (de fet, era el sistema dels “grans gestors” d’aquella època). L’objectiu és tenir una clientela satisfeta i amb productes adequats a les seves necessitats? Noooooo! a qui se li ha posat al cap aquesta idea! L’objectiu és que jo (que sóc qui posa els objectius) surti amb el màxim de medalles possibles a la foto: gràcies a mi, s’ha fet... s’ha aconseguit... s’ha contractat...

Gran Gestor En Els Seus Bons Temps

El tema és tirar trets i més trets, que algun ocell caurà (tan fa si és pardal, codorniu, garsa o colom, a la casa del pobre, quan hi ha gana es menga el que faci falta...).


Ah, i algú no es pot posar a pensar que les polítiques d'aquests gestors són les que ens han portat on som ? Ningú hi pensa, oi ? Vale, vale, continuem amb les perdigonades, doncs...

8 comentaris:

  1. La veritat es que son els mateixo caps pero amb altres barrets, es ha dir son camaleonics mentres manin i no els toquin el lloc, ja pasarem la pressiò als de les trincheres.
    Probelma no saben manar ni dir que no als "sabis" la banca de proximitat i de qüalitat es la mde l´atencio correcte al client la resta es menjar per avui i gana per dema.NO CAMBIARAN

    ResponElimina
  2. Hola nois i noies,
    que en sabeu de tots aquests rumors de que Caixa Bank s'ens qquedara ? La veritat es que ningú dels sabis dirigents diu ni piu. Potser per que sera veritat?

    ResponElimina
  3. No crec que sigui CaixaBank, serà Ibercaja

    ResponElimina
  4. Fred Fred Fred La Caixa ja es aqui.

    ResponElimina
  5. Al decir que La Caixa ja es aquí, te refieres a una noticia contrastada o a un rumor tipo " mi vecino tiene un cuñado que oyó a unos amigos ..."

    ResponElimina
  6. sigui el que sigui al menys que acabem amb aquesta incertesa. El que esta clar és que amb Caixa Bank no hauriem, els que quedessin, de patir per a noves fussions. Amb altres entitats més petites d'aqui a quatre dies ja hi tornarem a ser.

    ResponElimina
  7. Sí, els que quedessin no haurien de patir. Només ens cal esperar que no facin el mateix que amb Bankpime

    ResponElimina