mUnyimCaixa

la caixa que xuma

dimarts, 14 de juny del 2011

La culpa és del mercat.

La culpa es del mercat" es l'excusa esgrimida per part de les direccions de les caixes per tal de justificar la situació actual. La culpa es del mercat, però Unicaja, Ibercaja, La Caixa, les caixes vasques, estàn al mateix mercat, potser en un altre divisió, però en el mateix mercat. Així que no nomès es culpa del mercat, oi? Els gestors de les entitats, els anteriors i els posteriors al FROB (bueno, tampoc no cal fer distincions, per que son els mateixos), haurien d'entonar el "mea culpa", i assumir les responsabilitats que els hi pertoquin.

Els representants dels treballadors al consell d'UNNIM (bueno, els representants de CCOO, ja que els del SEC van donar la seva conformitat) van votar en contra dels punts referents a l'informe d'activitat del 2010 i a les línies d'actuació pel 2011. Entenc que des de la responsabilitat, van rumiar-ho molt abans de fer-ho. En la pràctica no va servir per res, per què la resta de consellers, els representants dels impositors, dels organismes públics i de les entitats, van donar el seu vist-i-plau, però al menys, es va fer sentir el missatge realista i politicament incorrecte en una entitat on l'ensabonament està a l'ordre del dia. Em sento ben representat.

Per acabar, una frase dels indignats de Pl. Catalunya que em sembla que reflexa la nostra situació actual "S'ens pixen a sobre i ens diuen que plou..." i, per desgràcia, molta gent s'ho creu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada