mUnyimCaixa

la caixa que xuma

dijous, 2 de juny del 2011

Operació Biquini


Quan sentim a parlar de l’Operació Biquini, a tothom immediatament li venen al cap un seguit de conceptes preconcebuts: l’arribada de la calor, l’estiu, platja, vacances i sobretot aprimar-se. Voler que el banyador i el biquini de l’any passat ens quedi be.

En aquest moments, amb tots els moviments que està fent Caixa, no he pogut deixar de pensar en aquesta Operació Biquini. Aprimant estructura, polint balanços, en definitiva traient tot allò que sobra, de cara a estar el mes atractiu possible per a veure a qui podem enamorar.

Quant dic “el que sobra “ és mes aviat el que molesta, perquè realment, el que sobra poc és toca: l’organigrama directiu.

Aquest setembre hem de conèixer quin destí ens tenen reservat, qualsevol de les possibilitats que podem pensar serà, a ben segur, mes dur del que podem imaginar i del que estem patint en aquest moments. La realitat supera malhauradament sempre la ficció “.

El que és desitjable és que aquest cop els que decideixen deixin el joc de les cadires per la canalla i que la encertin. Son molts llocs de treball els que estan en joc.

Hi han dies tontos i tontos tots els dies, esperem que el dia “D” sigui un dia fresc, clar i serè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada