mUnyimCaixa

la caixa que xuma

diumenge, 1 de gener del 2012

Entre el director general i jo cobrem 1 milió d'euros


He esperat dos dies a escriure després d'apreciar amb tot el seu esplendor els salaris del comitè de direcció d'Unnim amb el director general al capdavant.

M'admira la contenció salarial del nostre director general, al decidir no superar el milió d'euros. Certament, es queda ben a la vora (963.000 € aquest 2011), però això és un petit detall, que ell, intel·ligentment, sabia que no podia ultrapassar.

Tot i que aquest salari és 10 vegades superior al del president del govern espanyol, cal valorar les preocupacions (algun anterior president d'Unnim deia que a les nits no podia dormir), la immensa responsabilitat de dirigir una entitat capital per al sistema financer espanyol i tantes i tantes contrarietats que només el nostre director general sap que ha d'afrontar cada dia.

Insisteixo, percebre aquesta xifra és quelcom que honora el nostre director general i ens exemplifica el camí a seguir: ascendir amb humilitat i dedicació, graó a graó, fins al cim de l'organització, començant pel nivell més baix (un grum), passant per tot tipus de responsabilitats i vicisituds, fins arribar a la culminació professional.

És possible que alguns companys, a partir de dilluns mirin malament el nostre director general i alguns membres del comitè de direcció després de saber aquesta notícia. Crec que no hi haurien de fer cas. És pura enveja humana, pecat capital, tan nociu i que tan mal ens pot fer, ja que ens distreu de l'objectiu comú de continuar fent gran la nostra organització.

28 comentaris:

  1. Au va digueu la veritat! Li teniu enveja al Giorgio perquè és ric, guapo,faldiller, i famós..... per haver enfonsat una entitat modèlica amb 150 anys d'història, que fins i tot va sobreviure diverses guerres.... però no ha sobreviscut a la megalomania del nostre gran timoner: Giorgio el Maestro!!!

    (Posdata: encara estic esperant que el Coscu, l'Herrera, indignats varis i líders sindicals, que tan ràpids són a tallar carreteres i llençar les masses al carrer per qualsevol cosa, obrin la boca en tot aquest assumpte plantejant una estratègia valenta de denúncia de tot aquest escàndol. Per què no s'ocupen les entitats financeres? Per què no fan concentracions d'indignació permanents davant les seves seus?
    Per què els líders sindicals sectorials no fan accions contundents exigint la dimissió del espoliadors que encara ocupen el seu càrrec? Per què els líders sindicals sectorials no exigeixen insistentment que es faci públic també el que es van embotxacar Enric Mata, Alfons Cruz, J. Coma, etc? Per què s'insten judicis als de Penedès, Galicia, CAM, i aquí no? Els que saben la informació, o estan en posició de pressionar per tal que es faci pública i resten en una actitud passiva davant del robatori del segle, s'aproximen bastant a una actitud còmplice.
    Srs líders sindicals de les seccions financeres: m'agradaria veure en vosaltres més beligerància,més contúndencia mobilitzadora, més exigència de responsabilitats focalitzada als espoliadors, enlloc de mutisme, claudicació, passivitat,... (o és que allò només val quan els funcionaris s'enfronten al govern??)

    ResponElimina
  2. he llegit be quan he vist que el dia 27 de desembre firmen el blindatge del contracte ??? Amb qui ho firma? Amb el Frob? quina vergonya si en tinguessin. Però feu, feu, contracteu tot tipus de productes que ens hem d'embutxacar els diners.

    ResponElimina
  3. A veura si a partir d'ara, el nostre "Jordi-Tio Gilito" tindrà el desvergonyiment de seguir demanant-nos esforç i més esforç en el seu Fil Directe ( que per cert, encontes de Fil Directe, s'hauria de dir " Frontón de Anoeta " per la quantitat de "PELOTARIS " que hi responen.
    JA N'HI A PROU....crec que ja es el moment de deixar de seguir-lis el joc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. juas juas!! molt bó lo de "pelotaris", una veritat com una casa.
      Per cert, Osete for President!! És d'admirar que una persona tingui la valentia de dir el que molts (la inmensa majoría de nosaltres) pensem i no ens atrevim a dir.

      Elimina
  4. Que us aprofitin els diners senyor DG i cia, podreu sopar 2 vegades al Santiago Bernabeu...mentres els que remem el vaixell sense rumb tenim feina aturar als pobres clients.....Visca la ètica, els valors de tota la vida.

    El mateix indignat!!

    ResponElimina
  5. Podem escriure de tot però de diners cap per nosaltres, tot per ells que son qui donen la cara qui paren el clients que volen treure els diners per desconfiança no dels empleats de base si no dels que manen, si marxen els clients seguiran cobran aquest calerons mensuals.
    Mireu el dia del FORUM ja veiem que el vaixell faria aigües sense capita o millor sense algú que entengui del negoci no podíem fer res de bo. A més a més si el DG quan va triar els seus companys d´equip directiu ho aves fet sense compromisos, sense voler sentir les seves orelles plenes de lloances i sense tant si ven volgut tot va be i tu no tens cap culpa de res que ho fas de maravella podria esser que avui no estiguesim com estem que faran ara tots els aduladors ja tremolen que lis toquin el sou.
    En fi casi tots a patir el treballadors de base els altres com el gilito a comptar els billets .

    ResponElimina
  6. Que dirà el DG en el proper FIL DIRECTE???? O és que s'ha quedat sense paraules??? No us preocupeu segur que ens torna a posar un dels seus videos de castellers per demanar més esforços, o potser ara ja no s'atreveix???

    ResponElimina
  7. Com afectats i possibles candidats a ampliar la llarga llista d'aturats, podem prensentar una demanda contra qui ens ha portat a aquest situació i no ha tingut cap problema a omplir-se les butxaques tant com ha pogut i a beneficiar i regalar cotxes als seus amics?

    ResponElimina
  8. I ho millor esta per venir... Aquest any hi ha variable? Segur que no!!! Algú pensara que es llogic... Probablement de la plataforma més beneficiada... Pero que hi ha de la practica de l'increment de sou mitjançant aquesta variable...que es venia i s'entenia com a fixe? (+-85%) ? Que no ens enganyin! Els empleats base de la plataforma no afectada ja cobren plus mensual per altres conceptes que no ens han equiparat, tot i fer la mateixa feina. No ens van prometre que no veuriem afectada la nostra retribució? Doncs per que crec que em rebaixaran el sou un 12,5%?
    ENS DEIXAREM ENGANYAR? POT SER ES EL MOMENT DE DIR PROU?

    ResponElimina
  9. I pot ser també es el moment de demanar obertament la dimisió del director general?

    ResponElimina
  10. Hola:

    Recordo que fa un temps a l'antiga Caixa Terrassa es va distribuir un quadret amb 10 manaments de l'empleat de CT* i un d'ells era la transparència i honestetat en la gestió amb el client i amb l'Entitat...
    On son els nostres valors? On és l'ètica? Jo us ho dic, no existeix ni se l'espera. Galtes, poca vergonya, especuladors...
    El millor és que cobren sous astronòmics, per presentar pèrdues i enfonsar les entitats. Si una oficina no fa els objectius, ni Déu cobra i ells es forren i tenen tot tipus de prevendes.
    Estic d'acord amb un dels comentaris anteriors que feia referència als anteriors directius, que han marxat com a rates abans del naufragi. Quan sabrem les xifres de l'expoli? Perqué els sindicats no ataquen a la "yugular" del tema? Hem de començar a pensar malament també del sindicats i representants del ram d'UNNIM?.
    Per acabar i quedar-me a gust del tot, el tema dels pelotaris clama al cel, mireu qui son els que envien les pilotades, caps de zona, caps d'ârea i llepaculs plenament localitzats per tots.
    Algun dia i no trigarem molt algú, farà una rajada com Déu mana. De moment no tenim ous, jo el primer, pero de vegades l'indignació pot ser molt atrevida.

    ResponElimina
  11. Es increíble el monton de comentarios pardillos que hay por aquí. El primero de todos se lleva la palma: “a las barricadas !!”. A mi que el sr. DG gane 1 millón, pues que queréis que os diga, me imagino que no se habrá puesto él ese salario y que habrá una Consejo de Administración que se lo habrá aprobado. El colmo son los comentarios de los vagos que están por aquí, cualquier excusa es buena para justificarse, hasta el punto de decir que no se les puede exigir nada si el DG cobra ese sueldo. Pero acaso no cobrabas tu un peazo variable cuando las cosas iban bien ? Entonces no te quejabas, verdad ?. I el ex DG de CT, donde está ?, ese no ha dicho ni pio, cuánto se llevó en su plan de pensiones ?. Al menos el actual DG está dando la cara, dia si dia también, y es una vergüenza el ensañamiento contra ese hombre que al fin y al cabo me imagino que lo ha pasado muy mal. I ya me imagino que más de uno dirá que soy una pelota, la verdad es que no conozco personalmente al DG, y si lo echan a la calle me sabrá mal por todo lo que debe haber pasado, pero tampoco romperé a llorar.

    ResponElimina
  12. En resposta la comentari de l'Elena:
    Primer que tot, no tots els empleats cobren una part de sou variable ("peazo variable" com dius tu).
    Segon no crec que la gent que escriu aqui siguin "vagos", hi haurà de tot com a tot arreu, a tots nosaltres s'ens pot exigir complir correctament amb la nostra feina, el que no és just és que ens demanin continuament esforços per sobre de les nostres responsabilitats i aquestes ordres vinguin de persones que tenen uns sous tant desorbitats. Si que estic d'acord sobre el que dius de l'antic DG de CT, s'hauria d'exigir que donés explicacions de la seva retribució. Potser com tu dius el DG "lo ha pasado muy mal", però també conec molts empleats que ho passen malament i et puc assegurar que a un preu molt inferior, em fan més pena ells que no el DG.

    ResponElimina
  13. Veras Elena me gustaria hacerte unas reflexiones breves pero concisas y eso no quiere decir que no tengas razón pero las cosas hay que saberlas y sobre todo matizarlas.
    Veras llamar a tus compañeros que tambien se manifiestan en este espacio PARDILLOS esta un poco fuera de lugar tal como se respeta tú opinión hay que respetar la suya, y eso que no estas bien informada.
    Dices que el CONSEJO le abra puesto el sueldazo al DG pues no se quien lo sabia en el Consejo no se toco según informa el Sindicato lo puedes leer tú misma, mienten los del sindicato?.
    Bueno puede que tú no lo conozcas pero otros si y tengan una mejor visión, es de buena compañera que si le dicen adios te sepa mal aunque no llores son tus sentimientos, pero estas segura que el tendria los mismos por ti pues va ser que no, el lo pasa mal pero y nosotros que lo pasamos "yupi" pues va ha ser que no.
    No crees que llamar vagos a tus compañeros es un poco injusto, seguro algunos hay pero no todos no crees que más bien estan DESENCANTADOS o DECEPCIONADOS. Hay unos cuantos que llevan unos cuantos años y la Caja estaba en buenas condiciones y no fuimos nosotros los que cambiamos el RUMBO, no te mareaste en el FORUM.
    Tienes toda la razón hay que pedir explicaciones de EXDG que esta desaparecido pero con los bolsillos llenos y tendria que haber una investigación para saber si todo era correcto no solo del EXDG si no de los amiguetes, y correveidiles que se marcharon com bastantes dineritos y coche, por el solo hecho ser ser amigos y dejarnos como estamos.Corre un rumor que dice que los llamo de hoy para mañana antes de que entrara el FROB si es cierto se puede considerar información privilegiada, esta penalizado?. Por cierto amiguetes y DZ ect.
    En fin se puede hablar mucho y lo que peor sabe es que nos hemos ido a tomar viento pero no del fresco y no creo que tú autorizaras operaciones y puede ser que el actual DG antes DG adjunto al pasar por delante suyo operaciones y decisiones mirara para otro lugar y luego decir que no sabia nada la culpa del saliente de CS y CT el de rositas?.
    FINALIDAD COBRAR EL SUELDAZO. suerte para el envidia ni una ya que ante todo hay que tener la cabeza alta y dormir tranquilo.

    ResponElimina
  14. Pido perdon por lo de pardillos y vagos, lo siento mucho, de verdad. Sólo queria añadir un granito de humanidad a todo esto que se esta desmadrando, y queria decir que al fin y al cabo todos estos a los que llamais labrones o no sé que más, son personas que se merecen un respeto. Sólo queria decir esto, y pido disculpas otra vez.

    ResponElimina
  15. JA N'HI HA PROU!! Els "bancaires", cada dia "pencant" i pressionats pels objectius i els "banquers" omplint-se les butxaques !!

    DIMISSIÓ DE TOTA LA CÚPULA DIRECTIVA I REVISIÓ DELS SOUS, BLINDATGES I PLANS DE PENSIONS DE LA CÚPULA ACTUAL I L'ANTERIOR !!

    ResponElimina
  16. La clave de intentar frenar todo esto, está en manos de los sindicatos. Ahora ellos están con la yugular al descubiert. Evidentemente nosotros los curritos no vamos a salir a la calle a denunciar todo esto ( estamos indignados pero no somos tontos ) Los únicos que pueden sin jugarse el puesto de trabajo son los sindicatos, pero parece que no quieren hurgar en la herida. Lástima...porque no se va a presentar otra oportunidad como esta de apretarles las clavijas....aunque fuera sin resultado....pero al menos intentar que se les borre la sonrisa de la cara, porque estoy seguro que además de rien de nosotros y de nuestras quejas.

    ResponElimina
  17. Mensaje a Elena:

    Ya que se ha tomado usted la libertad de llamarnos vagos y pardillos.....¿por què no nos dice cual era exactamente el "peazo variable" que cobraba usted "cuando las cosas iban bién", al que usted misma se refiere en su comentario?

    Más que nada para que nos situemos un poco todos, porque...mmmm...no sé...o trabajamos en empresas distintas o el lugar que ocuparia usted en el organigrama estaria bastante por encima de la trinchera que ocupamos la tropa de pardillos, vagos y maleantes que tenemos ahora mismo los ánimos más exaltados.
    Muchas grácias por su atención

    ResponElimina
  18. Missatge pels sindicats: fins ara reclamaveu que es fessin públics els sous de l'alta direcció. Ara que son públics, perquè no demaneu que també expliquin si, aprofitant la fusió, se'ls van apujar? Em fa l'efecte que en les entitats d'origen estaven per sota. Als que estem a la base se'ns ha traslladat que en aquests moments de crisi hem de contenir la despesa, i evidentment no se'ns paguen les hores extres que es fan, i ja veurem si paguen variable... (em temo que això no ho veurem)

    ResponElimina
  19. Fan gràcia aquests comentaris que demanen mobilitzacions perquè els directius cobren sous milionaris, si a Unnim per la reforma laboral vàrem fer vaga 4 gats, qui es mobilitzaria per això? I de fet, mobilitzar-se per aconseguir què? Si el que cobren, a part d'indecent és ilegal, collons! el nostre propietari és l'Estat (FROB) ja els fotran a la presó si cal.
    Els sindicats prou feina tindran per a evitar que ens enviin a treballar als Monegros com per a dedicar-se a fer de fiscals i jutges.
    I aquests que parleu de variable, que no sabeu que estem en una empresa amb pèrdues? Quins incentius penseu cobrar?
    Deu ser que soc pragmàtic i me la bufa el que cobren els altres, (de fet per molt que tinguin també la dinyaran)

    ResponElimina
  20. Sí, es cert, tots la dinyarem un dia o altre, però mentre no arriba el moment, hem de viure amb equitat i justicia, i si no és aixins, s'ha de denunciar. Jo entenc que les possibles mobilitzacions que els sindicats podrien fer, no són per els sous dels directius, sino per desbloquejar el conveni, aprofitant que ara tenen una esqletxa en la seva corassa feta d'or. L'esquetxa és la vergonya del seu expoli.

    ResponElimina
  21. Alguien en este hilo pide respeto y lo hace faltando al respeto, manda huevos. El respeto se debe ganar, y a mi personalmente y sin utilizar palabras malsonantes, no me da la gana respetar a alguien que con su falta de ética nos ha faltado el respeto a la gran mayoria de los currantes de mUnyim, y digo la mayoria porque parece que a algunos ya les parece bien.

    ResponElimina
  22. " VIERNES 13 "... Per fi sembla ser que a partir d'aquest divendres, el Fil Directe és i serà un verdader Fil Directe i no un simple "panfleto" alliçonador del DG i de lloances dels seus "adlaters". JA ERA HORA !!

    ResponElimina
  23. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest comentari ha estat eliminat per contenir paraules ofensives. Si l'autor vol que es publiqui, haurà d'adaptar-se a les normes d'aquest bloc. Gràcies.

      Elimina
  24. Los que pensaban que Fil Directe habia hecho un cambio de rumbo estaban en un craso error.
    Fil Directe fue creado por J.M. única y exclusivamente para sus propósitos, que eran solamente dos: un modo directo de aleccionarnos a todos según sus propósitos y un escaparate para que sus "seguidores" le adularan.
    Al variar la finalidad del Fil Directe, en contra de sus propositos, estaba cantado que iba a desaparecer. Yo que le conozco desde hace muchísimos años, estaba seguro de que no lo iba a consentir.
    J.M. es así, agradecido con los que adulan, y vengativo con los que le llevan la contraria, y quién piense lo contrario, que haga un poco de memória histórica de caixa sabadell.
    Todavía recuerdo, hace muchos años, cuando él era jefe de zona, la inauguración de la casa qué compró o se construyó, al estilo de "película de Holiwood", una gran fiesta con todos los lujos, música, gran cantidad de invitados, entre los cuales muchos de sus subordinados, para lucirse y "fardar".
    Y quiero advertir a los que se le oponen publicamente, que tengan cuidado, están jugando con fuego, si no que se lo pregunten a Santín y Marín. Ellos se fueron a la calle, pero supongo que con su buena indemnización. A nosotros no nos va a tratar igual de "bien"

    ResponElimina
  25. J.M. només és ja una mera figura decorativa sense poder i que el FROB no elimina donada la venda imminent, potser per no espantar més al possible comprador. Els seus dies estan comptats i poc li deuen importar els comentaris de quatre matats amb lo ben cobertes que li quedaran les esquenes quan marxi.

    ResponElimina
  26. Doncs a mi em sembla molt greu tot el que ha passat. Crec que tots ens fem mal així.

    Molts companys pensem que al fil directe sí es va faltar el respecte i molt. I així ho pensa també molta gent, més enllà de l'opinió que tinguem dels sous. És una llàstima que per 5 persones tots haguem perdut aquest canal.

    No tots opinem igual, ni es pot parlar mai en nom de tots, ni generalitzar. El passat és passat i crec que en comptes d'obsessionar-se per uns sous, o criticar totes les indemnitzacions que s'ha portat la gent (amb el 90% de sou, massa en moments com aquest i sabent el que cobrava molta gent) el que caldria es pensar i treballar en les persones que hauran de marxar o s'hauran de quedar en pitjors condicions. Això sí que és important. M'agradaria sentir als sindicats dient que ja ho estan treballant en comptes de dedicar temps a fer més blocs, que reconec que s'ho han treballat molt però que ara tampoc aporten res. Prou difícil és ja per a tots per crear més intoxicació...

    ResponElimina